fbpx

Június 15-én zárul a Tour de Zalakaros előnevezése: Nevezz időben a teljes rajtcsomagért!

Június 15-ig lehet online előnevezni a Mapei Tour de Zalakarosra, amit érdemes megtenni, mert csak így lehetsz gazdája a teljes rajtcsomagnak. Ezenkívül online nevezésedkor 250/500/1000 Ft-os támogatójegy vásárlásával támogathatod a Mapei-Holnapocska Kerékpáros Kalandtábort, melyet hátrányos helyzetű gyerekeknek szerveznek.

Június 22-23-án rendezik a Mapei Tour de Zalakarost, mely idén egyre bővülő programválasztékkal várja a kerékpárosokat.  A megszokott futamokon – 137 km-es Bikestyle Zalakaros maraton, 60 km-es Villtek Teljesítménytúra, 33 km-es Karos Spa Kis-Balaton családi túraSzabadics Ride Company Challenge, Zobori Kid’s Ride – felül már pénteken elkezdődik a program, így megéri egy nappal korábban érkezni. A Horvátország-Magyarország Határon Átnyúló Együttműködési Program keretében megvalósuló Happy Bike projekt egyik záróeseményeként kerül megrendezésre a Kriz-Zal Bike Day, amelyen többek között a Karosi Kilátó 3 km-es hegyi időfutam versenyen mérheti össze magát előreláthatólag 70-80 versenyző.

Péntek este pedig a zalakarosi Dísz téren a Szabadics Ride Warm-up Party-n a New Level Empire ad ingyenes koncertet.

Az online előnevezés hamarosan lejár, kizárólag a június 15-ig benevezett (és a nevezési díjat rendezett) versenyzők kapnak teljes körű rajtcsomagot. Tehát ha gazdagabb szeretnél lenni egy Mapei sapkával vagy családi túrázóként egy pólóval, akkor mindenképpen nevezz időben.

Mit tartalmaz a rajtcsomag?

Karos Spa Kis-Balaton Családi Túra

póló, melyet minden 14 év feletti résztvevő kap (női és férfi modellben külön) –  csak az előnevezőknek
– Dreher 24 alkoholmentes sör minden 18 év feletti induló részére
– 50%-os kedvezményre jogosító KNYSA Pasta Box kupon, amit a helyszínen a verseny napján be is válthatsz egy kifejezetten bringásoknak összeállított recept alapján készülő fogásra

Villtek Teljesítménytúra és Bike Style Országúti Maraton

minden előnevező egy Mapei Sapkát kap
– High5 energiazselé csak az előnevezőknek
– Dreher 24 alkoholmentes sör minden 18 év feletti induló részére
– 50%-os kedvezményre jogosító KNYSA Pasta Box kupon, amit a helyszínen a verseny napján be is válthatsz egy kifejezetten bringásoknak összeállított recept alapján készülő fogásra



Minden Mapei Tour de Zalakaros rajtszám egyszeri belépésre jogosít a Zalakarosi Gyógy-és Élményfürdőbe (péntek-szombat-vasárnap)!

A Zobori Kid’s Ride résztvevői a Zobori Élménypark belépőjegyet kapnak és a díjazásban is meglepetésekkel várják őket a szervezők.

Az online nevezés során egy 250/500/1000 Ft értékű Mapei-Holnapocska Kerékpáros Kalandtábor támogatójegyet is vásárolhatsz, amivel egy hátrányos helyzetű gyerekeknek szervezett tábort támogathatsz. A támogatásról bővebb infót ezen linken találsz.

 

Bővebb információk a rendezvényről a www.tourdezalakaros.hu-n.

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo