fbpx

Jön a nagy Rudy Project szerviznap!

Vettél egy szemüveget, használod különböző helyzetekben, melyek során koszolódik, sérül, eszi az UV és az izzadtság. Egy-két év, s bár a szemüveg főbb részei még jók lennének, az elhasználódott alkatrészek utánpótlásának hiánya miatt újat kényszerülsz venni. Vagy nem minden esetben?

poster_PremiumServices_WEB

A Rudy Project szemüvegek esetében más a helyzet, hisz a több mint 30 éves olasz gyártó szemüvegei nem csak a minőségükkel, a komfortjukkal és a széles felhasználhatóságukkal vívták ki a világ egyik legkedveltebb sportszemüvege státuszt. A szemüvegek több különböző alkatrészre szerelhetők szét, és ezen alkatrészek utólagosan is megvásárolhatók, cserélhetők. Ennek köszönhetően a Rudy Project szemüvegeket tulajdonosuk átlagosan 7-10 évig hordja, és ekkor is többségében azért cseréli le, mert egy kívánatosabbat nézett ki az új palettából.

Megkarcolódott? Elkopott? Eltört? Elhasználódott? Elhagytad? Meguntad a színét? Egyedivé tennéd?

A Rudy Project szemüveg alkatrészek folyamatosan elérhetők – még a modell megszűnését követően években is, illetve több modellnél az átfedések révén azt követően is!

Viszont most, a nagy szerviznap keretében itt a lehetőség, hogy kedvező áron újszerűvé varázsold kedvenc Rudy Project sportszemüvegedet!

Két napig fél áron egyes orrgumik, szárgumik, szárlogók, szárak, lencsék, keretközéprészek, csavarok…

rudy_project

A SupportDay keretében a Rudy Project Bemutatóteremben a készletről elérhető alkatrészeket kedvezményes áron kínálják, ingyenes ultrahangos tisztítással és átszereléssel! Várnak mindenkit június 12-én 9 és 20 óra, valamint június 13-án 10 és 18 óra között, a XI. kerületi Népfürdő utca 35. szám alatt! A SupportDay részleteit megtalálod a hazai Rudy Project forgalmazó Facebook Eseményében.

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo