fbpx

Jó ha tudod – fontos információk a vasárnapi Vakond futamra

Sokakat az MKSz szombati közgyűlése tartja lázban, de mi azért tudjuk, az igazi kerékpáron is van élet. Sőt! Egy vasárnapi, földalatti versenyre invitálunk, Kőbányára:  a McDonald’s BringaMánia Vakond futamra.

Váltóverseny kicsiknek és nagyoknak, óvodás futam és elit verseny, Spinning és rajzverseny, BringaPárbaj és ügyességi pálya. Feledhetetlen élmény vár mindenkit, aki ellátogat vasárnap a földalatti, jelmezes, bringás bulira. Azok számára, akik már regisztráltak, vagy még most gondolkodnak rajta, adunk néhány hasznos tanácsot.

Hideg
Az időjárás előrejelzés szerint esős, ámde tavasziasan meleg napunk lesz vasárnap – a szabadban. Lent a kőbányában azonban sokkal hidegebbre kell készülniük a résztvevőknek. Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmet a réteges öltözködés fontosságára, mivel a bányában a hőmérséklet 0-5 °C között alakul, és magas a levegő páratartalma. Egy ötletes jelmez – ha már farsang – kiváló felső réteg lehet!

Parkolás
A vasárnapi futam helyszíne a kőbányai Bánya utcából nyíló Pincerendszer, mely a Bánya utca – Ászok utca kereszteződésétől csak gyalog és kerékpárral közelíthető meg (a kereszteződéstől körülbelül 200 méter). Megkérnénk tehát az autóval érkező vendégeinket, hogy lehetőleg a Bánya utca – Ászok utca – Halom köz – Halom utca által határolt területen parkolják le autóikat.

Helyszíni nevezés
Az online nevezés lezárult, azonban a helyszínen is lesz lehetőség a versenyzői regisztrációra. A helyszínen csak addig lehet nevezni, míg az adott kategória be nem telik. A jelenlegi, vagyis péntek esti adatok szerint felnőtt férfi csapat kategóriában már nincs szabad hely. A többi kategóriában még lesz nevezési lehetősége azoknak, akik a helyszínen kapnak kedvet a földalatti bringázáshoz. Leginkább a délelőtti, gyerekfutamokba tudunk még csapatokat fogadni.
A kőbányai (Budapest X. kerület) gyerekek részére a nevezés ingyenes!

Titkos információ nem csak bringásoknak:
A szervezők vasárnap délután 3 óra körül megpróbálják megdönteni az „adott idő alatt legtöbb tv-stáb egy bringaversenyen” világrekordját. Ebben napjaink média sztárjai mellett a távoli jövőből érkező hírességek nyújtanak aktív segítséget. Ha a föld alatt, a jelmezesek között szépségkirálynővel, X-Faktor győztessel, esetleg másik galaxisról érkezett szörnnyel találkozol, nem lehetsz biztos abban, hogy amit látsz, az farsangi tréfa-e, vagy a valóság!

A megközelítésről és a programról részleteket itt találsz: >>> http://vuelta.hu/vakond-futam-kobanya

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo