fbpx

IV. Palóc Cross – Príbeli István Emlékverseny – a SuperCross 4. futama vasárnap

Az idei versenyünk névválasztásának szomorú apropója, hogy Príbeli István idén tragikus hirtelenséggel itt hagyott minket. Fiatalabb éveiben a BSE NB II-es focicsapatának hátvédje, majd Révész László hívására kezdett a triatlon versenyek technikai hátterének fejlesztésébe és kiépítésébe. A sávszerű úszópálya megálmodásával és megalkotásával több mint 100 triatlon versenyen tette biztonságosabbá az úszást a kevésbé magabiztos úszók számára.

2007 óta a szakosztályunk által rendezett kerékpárversenyek technikai támogatását is biztosította szívvel-lélekkel, sokszor lendített át a szervezési holtpontokon, a versenyek szervezése iránti érdektelenség okozta depresszión. Neki ez volt az élete, számára és csapata számára nem volt kérdés: csinálni kell, meg kell adni a lehetőséget a fiataloknak a versenyszerű sportolásra.

paloccross_2013

A Palóc Cross különös szívügye volt, hiszen a lakhelyéhez közeli Springa-dombon került kialakításra a pálya és olyan időpontban kerültek megrendezésre a versenyek, amikor tiszteletet érdemel az is, aki kerékpárra ül, nemhogy versenyezzen vele. Ezért is ajánljuk emlékének kerékpárversenyünket.

Időpont: 2013. december 1., vasárnap
Helyszín: Balassagyarmat – Szabó Lőrinc Általános Iskola, Május 1 út, Springa-domb
Rendező: Vitalitás SE – Balassagyarmat
Előnevezés: csütörtök (november 28.) éjfélig a hegyibringa.hu oldalon. Fizetés a verseny napján a helyszínen.
További információ és versenykiírás: paloccross.amcomp.eu oldalon!

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo