fbpx

Ismét Kazincbarcikáról rajtol a SuperCross

Október 19-én az EthicSport – Reneval Color kupával veszi kezdetét az V. SuperCross sorozat a kazincbarcikai Jubileumi-parkban. A sorozat első futamára október 17-éig él a kedvezményes előnevezési lehetőség.

crossido_ze

Egy elmaradt szlovák cyclocross verseny miatt is izgalmassá válhat a hétvégi barcikai nyitány, hiszen a verseny földrajzi adottságaiból adódóan idén is számíthatunk az északi szomszédaink jelenlétére.

Úgy tűnik, hogy a klasszikus “(k)rossz idő” idén is elkerüli Kazincbarcikát. Ennek, és a pálya vonalvezetésének köszönhetően ismét egy gyors versenyre számítunk. A SuperCross oldalán nevezők jutalma egy tasak EthicSport hipotóniás italpor.

Egy újítástól eltekintve a sorozat változatlan szabályok mellett vág neki a 2014/15-ös szezonnak. Ez pedig az Felnőtt férfi, Felnőtt női és Master1 férfi kategória összetettjét vezetőnek járó mez a Bellotto jóvoltából. Ez azt jelenti, hogy minden forduló után ezen három kategóriát vezető versenyző a sorozat egyedi mezét kapja, amit a következő futamon viselhet (Tehát nem kötelező, csak egy lehetőség).

Az immáron harmadik éve változatlanul hét futamból álló sorozatra a SuperCross honlapján lehet nevezni és az egyes futamok részletei is itt érhetők el.

.

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo