fbpx

Ismét Budapesten az Elimina Tour!

Szeptember 28-án, a XII. kerületi Gesztenyéskertben zárul a 2013-as Elimina Tour sorozat, ami a korábbi tervekkel ellentétben kétfordulós lesz, így a június 1-jei Wáberer Hungária Biztosító Siófok Nagydíj után, ismét Budapesten tér vissza a sorozat, egy szezonzáró, befejező fordulóval.

EliminaTour_MGL3884

A Budapest Nagydíj, amelynek 2013-as névadó szponzora a T-Systems Magyarország lett, a tavalyi pesti Szabadság tér után, egy merőben új helyszínen, Budán a MOM Park mellett fekvő Gesztenyéskertben kap majd helyet, amely a szervezők szerint egy tökéletesen ideális eliminátor versenypálya. A Larus étterem lépcsőin száguldozó profik látványa kitűnő izgalmakat ígér a helyszínen szurkolóknak.

Igyekszünk minél jobban kiszolgálni a helyszínre érkezőket, ezért választottuk a Gesztenyéskertet, amely megítélésünk szerint, szurkolói szemmel az eddigi legjobban belátható pálya, igen látványos szakaszokkal. ” – mondta Bogár Gábor a verseny egyik szervezője.

EliminaTour_MG_4318s

A világszínvonalú több mint 2000 Eurós pénzdíjazás és az ingyenes nevezés továbbra is változatlan, így befektetés nélkül vághatnak neki a küzdelmeknek a versenyzők. A nevezési határidő szeptember 21., eddig lehet elküldeni a nevezéseket az eliminatour@gmail.com e-mail címre. Ismét erős mezőnyre lehet számítani, hiszen a magyar kiválóságok mellett, szlovén, osztrák és cseh versenyzők is jelezték már részvételi szándékukat.

Az eliminátor verseny kiegészítőjeként, most először, gyermek tehetségkutató kerékpáros verseny is lesz. A kerület iskolái által kijelölt osztályok diákjai mérik össze tehetségüket és tudásukat egy, a T-Systems Budapest Nagydíj versenypálya mellett kijelölt akadálypályán. A verseny szakmai vezetője, Valter Tibor szövetségi kapitány.

Gesztenyéskert

A T-Systems Magyarország támogatásának és a Hegyvidéki Önkormányzat készséges hozzájárulásának köszönhetően ismét a fővárosba érkezik az Elimina Tour, gyerek versennyel és sok-sok meglepetéssel!

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo