fbpx

Hamarosan itt a tél! – Btwin téli ruhakörkép

Bár idén sokáig tartja magát a jó idő, ennek ellenére hamarosan el fog jönni a hideg, ezért érdemes felkészülni a téli időjárásra. A Decathlon óriási kínálattal rendelkezik őszi-téli kerékpáros ruhák terén, a kabáttól az aláöltözeten át a nadrágig mindent megvehetünk náluk. Mi is jobban szemügyre vettük a “nagyáruház” választékát, melyek közül most bemutatunk pár érdekes darabot.Btwin Visible 900 téli kabát

A hideg őszi-téli időjárás beköszöntével szükségünk van egy kabátra, ami a hőtartás mellett megfelelően szellőzik és ezenfelül még a láthatóságunkon is javít. A Btwin Visible 900 téli kabát erre a problémára nyújt megoldást megfizethető áron.

A részletekért kattints ide!

 

Btwin Roadracing 500 kabát

Ha pár órás bringázásokra keresel egy elérhető árú téli kabátot akkor a Btwin Roadracing 500 jó választás lehet neked. Fluo piros színével és fényvisszaverő elemeivel jó láthatóságot biztosít a sötét évszakokban, szélálló, méhsejtes anyaga pedig a hideg napokon is melegen tart.

A részletekért kattints ide!

 

Btwin Roadracing 500 téli nadrág

Mintha a magyar telekre tervezték volna, meleg anyag vízlepergető bevonattal, anatómia szabás, kényelmes betét, ezt mind tudja a Btwin Roadracing 500 téli nadrág.

A részletekért kattints ide!

 

Btwin Roadracing 900 esőkabát

Ultra könnyű esőkabát, amit akár a mezed hátsó zsebében is magaddal vihetsz a felhős, borús napokon. A hagyományos esőkabátokkal ellentétben a Btwin Roadracing 900 szellőzik, így belülről sem fogsz benne elázni.

A részletekért kattints ide!

 

Btwin 920 téli aláöltözet

Kemény téli körülmények között, amikor már a téli kabátunkba is befúj a szél, jól jön egy kis extra védelem az aláöltözet részéről, a Btwin 920 aláöltözetbe elölről egy szélálló membránt építettek be, mely megvédi mellkasunkat, hasunkat a hideg menetszéltől, ezenfelül egy normál aláöltözet funkcióját is betölti, elvezeti a testünkről az izzadságot és szárazon, melegen tartja bőrünket.

A részletekért kattints ide!

 

Btwin 900 téli kesztyű

A leghidegebb időben is használható a Btwin 900 téli kesztyű, melyben a szélálló és kiváló hőtartó képességének köszönhetően garantáltan nem fog lefagyni a kezed még akkor sem mikor a hőmérő már mínusz fokokat mutat.

A részletekért kattints ide!

 

Btwin 900 maszk

Télen bringázás közben fázik az arcod? A Btwin 900 maszk egy praktikus viselet, mely a teljes fejet védi a hideg menetszéltől. Szélálló, meleg anyagának köszönhetően megakadályozza, hogy a fagyos, téli időben “lefagyjon” az arcunk.

A részletekért kattints ide!

 

Btwin 500 kar- és lábmelegítő

Amikor reggel hűvös időben elindulsz bringázni, de pár óra múlva már elég a rövid ruha, akkor a kar- és lábmelegítők fognak neked megoldást jelenteni arra, hogy ne kelljen egy komplett ruhaszettet magaddal vinni.

A részletekért kattints ide!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo