fbpx

Hamarosan elrajtol az első bikepacking kalandtúra, a 5 Peaks 500!

Kevesebb mint egy hónap, és elrajtol Magyarország első bikepacking kalandtúrája a 5 Peaks 500. Az esemény a többnapos bringázás mellett, a természet szeretetéről, a felfedezésről és arról szól hogy kiszakadjunk néhány napra a megszokott hétköznapokból. Hogy Budapestről indulva az ország csúcsait érintve, zseniális erdei aszfalt, föld és köves utakon, megismerjük hazánk egyik legszebb részét az Északi Középhegységet és a Pilis, Börzsöny, Cserhát, Mátra, Bükk és Zemplén csodás tájain keresztül eljussunk egészen Tokajig. Az esemény abban is különleges, hogy nem csak a magyar közönségnek szól, hanem egy ízig vérig nemzetközi túráról van szó, ahova már több mint 10 különböző külföldi országból neveztek, így a hazai bringások mellett a külföldiek is megismerkedhetnek az országunk természeti és kulturális szépségeivel.

A kalandtúra egyediségét, a már említett és itthon is egyre népszerűbb bikepacking műfaja adja, aminek a legfontosabb ismérve, hogy mindenre amire szükséged van a bringádra pakolva, végig veled tart az úton. Hogy hogyan készülj fel egy ilyen túrára arról, ITT tudsz olvasni.

A 23.900 Ft is nevezési díj elsőre talán egy picit húzósnak hangzik, de ha megnézzük, hogy mit kapunk egy többnapos bringás eseményért, biztosan megváltozik a véleményünk: elő-party a Mester Bikeban, egy nagy értékű indulócsomag a Meridát és a Bryton-t forgalmazó Bikefun Kft., az 575 Factory, és a Ride’n Supply jóvoltából, 5 frissítő és csekkpont, egyedi pecsételőfüzet, befutóparty és egy gondosan bejárt és átgondolt útvonal.

A nevezési határidő Július 31. éjfél. Ha nem akarsz lecsúszni az év bringatúrájáról, ideje benevezni!

 

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo