fbpx

A Giant Rev könnyű, kényelmes és kompromisszumoktól mentes, a ProTour versenyeken fényesen szereplő Team Giant-Alpecin csapat kedvelt fejvédője. Degenkolb, Dumoulin, Barguil és a többi sztár maradéktalanul elégedett a tajvani „óriás” új Rev sisakmodelljével, amely rendkívüli szellőzésével ideális a meleg nyári napokra, a hegyek meghódításához.

giat_rev_6Habár a fejvédő új termékkategória a világ legnagyobb kerékpárgyártójának széles palettáján, a Giant kétségtelenül nem egyik napról a másikra fejlesztette ki a profi versenyzők fején is látható teljes sisakkínálatot. Az aerodinamikus Rivet és Pursuit, a montis Rail és Realm, illetve az idei évtől MIPS-technológiával is elérhető ultrakönnyű, fenomenális szellőzést biztosító Rev többévnyi fejlesztőmunka, légcsatornateszt, illetve megannyi fejforma számítógépes elemzésének eredménye.

A profi versenyzők fején is gyakori látvány...

A profi versenyzők fején is gyakori látvány…

A hírnév kötelez, és a Giant által támogatott élversenyzők sem elégszenek meg középszintű fejvédőkkel. Bemutatása óta a Rev rendkívül jó hírnevet vívott ki, a nemzetközi kerékpáros média összehasonlító tesztjein rendre az elsők között végez. A Rev elsősorban teljesítményorientált használatra tervezett sisakmodell, mindazonáltal elfogadható áron kerül a boltokba.

A név kötelez!

A név kötelez!

A Giant a Rev-et degeszre tömte fejlett technikai megoldásokkal. Az InMold konstrukció alacsony tömeg mellett még a 21 méretes nyílás ellenére is páratlan védelmet tesz lehetővé. A Giant által kifejlesztett Cinch+ rögzítőrendszer egyedi módon öleli át a tarkót, stabilan tart, továbbá háromfokozatú magasságállítást biztosít. A finom lépésekben történő reteszelés a pontos illeszkedés kulcsa, a belső kényelmet pedig a LiteForm™ belső háló és az antibakteriális TransTextura Plus párnázás egészíti ki. Lehetőség van a vastagabb szivacspárna vékonyabbra cserélésére is, ha az illeszkedés ezt kívánja.

Idén már többféle színben elérhető...

Idén már többféle színben elérhető…

A InMold konstrukció által nyújtott fokozott biztonságot a tajvani márka az Internal Structural Shell (ISS) technológiával egészítette ki, amely lényegét tekintve a habanyagba integrált merevítőszerkezet. Láthatatlan eleme a Rev sisaknak, jelenléte kizárólag az esetleges bukás során mutatkozik, akkor viszont életmentő lehet. A sisak CPSC/CE bizonyítvánnyal rendelkezik, maximálisan megfelelve a szigorú nemzetközi és európai biztonsági előírásoknak. Ezen felül az idén debütéló MIPS technológiával ellátott Rev a védelem terén új dimenziót nyit.

Térjünk vissza a Rev fő „tudományára”, a szellőzésre! A Giant fejlesztői nagyméretű központi nyílásokat alkalmaztak, figyelembe véve a szerényebb tempóban abszolvált mászásokat. A Rev belső terében ilyenkor sem áll meg a levegő, a hosszanti csatornák szellőzése hatékonyan hűti a fej felületét. A Team Giant-Alpecin csapat versenyzői a Tour de France és a Vuelta Espagna perzselő hegyi szakaszain valószínűleg áldották a mérnökök szellőzés iránti figyelmességét. Ebben a tekintetben a Rev nemcsak a Giant kínálatában kimagasló, hanem a ma kapható egyik leghatékonyabb hűtéssel ellátott sisakmodell.

Dinamikus forma, de a lényeg a szellőzés, a pontos illeszkedés és az alacsony tömeg...

Dinamikus forma, de a lényeg a szellőzés, a pontos illeszkedés és az alacsony tömeg…

Külön dicséretet érdemel a széles méretválaszték, így az illeszkedés a legtöbb fejforma esetén kompromisszummentes. Hölgyek számára Rev Liv változat készül, a belső kialakítás ebben az esetben a női hajviseletet is figyelembe veszi. Egyértelmű, hogy a Giant a kerékpárgyártás maximalista szemléletét, technikai alaposságát alkalmazza a fejvédők esetében is. Az eredmény borítékolható!

Ultrakönnyű és fenomenális szellőzést biztosít...

Ultrakönnyű és fenomenális szellőzést biztosít…

Jellemzők:

  • profi versenysportban bizonyított fejvédő XC és országút i felhasználásra
  • alacsony tömeg
  • fejlett InMold konstrukció
  • 21 szellőző nyílás
  • Giant Cinch+ rögzítőrendszer
  • LiteForm™ belső háló
  • Internal Structural Shell (ISS) technológia a fokozott stabilitás és ellenálló képesség érdekében
  • antibakteriális TransTextura Plus párnázás
  • CPSC/CE bizonyítvány
  • cyan (világoskék), white (fehér), black (fekete), orange (narancs), red (piros) és team issue (Giant-Alpecin) színekben
  • három méretben a pontos illeszkedésért – S (51-55 cm), M (55-59 cm), L (59-63 cm)

Ajánlott fogyasztói ár: 28 990 Ft (MIPS-es kivitelben: 37 490 Ft.)

Bővebb információ a forgalmazó honlapján.

[divider scroll_text=”Giant Rev fejvédő”]

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo