fbpx

Gepida kerékpáros kesztyűk

A Gepida ruházati kínálatban idén rövid és hosszú ujjú kesztyű szerepel, trendi megjelenéssel egyértelműen hasznos kiegészítői minden kerékpározó ruhatárának. És ahogy azt a népszerű hazai kerékpármárkától már megszokhattunk, a kesztyűkön szereplő árcédula a ruházati specialisták hasonló modelljeinek töredéke…

gepida_hosszu_teljesA két modell közül a hosszú ujjas változat nem kifejezetten téli használatra szánt kesztyű, tavaszi őszi általános bicajos viseletre alkalmas, illetve fokozott védelme révén MTB-re is ajánlott. A rugalmas, kiválóan szellőző felső rész a fényvisszaverők mellett számos megerősítést tartalmaz, a hálós anyagelemek pedig a szellőzésért felelnek. A kézre álló passzentos szabás biztosítja a kényelmes viseletet. A tenyérrészen rezgéselnyelő zselés betétek találhatóak, az ott alkalmazott szintetikus bőrutánzat alapanyag a tapadást, így a biztos fogást segíti elő.

gepida_hosszuA hüvelykujjon puha mikroszálas törlőt is találunk, amely elengedhetetlen mind a nyári melegben, mind a hűvös időjárásban. A nagyméretű, igen feltűnő fényvisszaverő elemek alkonyatkor, rossz látási viszonyok közt hatékonyan fokozzák a láthatóságot, ami a közúti forgalomban manapság elengedhetetlen.

A stabil rögzítésről nagyméretű szilikon tépőzár gondoskodik, a csukló belső oldalán elasztikus „mandzsettával” kiegészítve. A zárás vagy nyitás menet közben is könnyedén elvégezhető, az illeszkedés pontos és passzentos, valójában bármely ruházati specialista cégnek dicsőségére válna ez a praktikus és kényelmes rögzítés-megoldás. Ráadásul a mutató és középső ujjon szilikonnyomat is található, amely a tapadás fokozása mellett az érintőképernyő kezelését is megkönnyíti.
gepida_rövidA Gepida rövid ujjas kesztyű a kerékpár eme fontos kontaktuspontját teszi a lehető legkomfortosabbá. Nyári viseltre tervezett, jól szellőző darab – és ami a legjobb benne – a hosszú ujjas változathoz hasonlóan kedvező áron kapható. A csuklórészen a széles elasztikus „mandzsetta” biztosít bőséges tartást, a szilikon tépőzárnyelv könnyen kezelhető, a csuklórészt kiegészítve pontos és passzentos rögzítést tesz lehetővé, egyben megelőzve a nyomáspontok kialakulását.

gepida_rövid_smallA felső részen elhelyezett fényvisszaverő elemek itt is fokozzák a láthatóságot, ezeket a gyártó filmnyomással vitte fel az elasztikus, többpaneles felsőrészre. Emellett a felső rész jól szellőzik, a többpaneles kialakítás eme Gepida kesztyűmodellnek sportosan elegáns megjelenést kölcsönöz.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAz ujjak között a lehúzást elősegítő füleket is találunk, a belső oldalon lévő szilikonnyomatok pedig a tapadást és a biztos fogás hívatottak biztosítani. A kopásálló tenyérrészen rezgés elnyelő zselés betétek találhatók, ezek kímélik a kézben futó idegeket, megelőzik a zsibbadást, így a hosszú távok megtételéhez is kellő kényelmet biztosítanak. A tenyérrész anyaga egyébként speciális puha műbőr, a hüvelykujjon pedig puha nedvességtörlő alkalmatosságot kapunk.

A szellőzés, a védelem, az illeszkedés, a záródás, a funkcionalitás, illetve a dizájn mindkét Gepida kesztyű esetében hibátlan. A rövid ujjas modell egyértelműen nyári viselet, a hosszú pedig vagy hűvösebb napokra, vagy az extrémebb kerékpározáshoz ajánlott. Így ha hidegben-melegben, aszfalton és terepen egyaránt használjuk a bringát – emellett költségvetésünk nem határtalan – a jobban járunk egy-egy pár kedvező árú hosszú és rövid ujjas kesztyűmodellel, mint egyetlen drágább darabbal. A Gepida tálcán kínálja ezt a lehetőséget!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jellemzők:

  • rövid ujjas modell nyári időjáráshoz, hosszú ujjas átmeneti évszakokhoz, illetve extrém MTB felhasználásra
  • sportos szabás
  • kiváló tapadást biztosító műbőr tenyérrész
  • zselés rezgéselnyelő betétek
  • hüvelykujjon puha és gyorsan száradó törlőbetét
  • kiválóan szellőző, könnyű elasztikus és hálós felsőrész
  • nagyméretű szilikon tépőzár
  • elasztikus csuklórész a pontos illeszkedésért
  • számos nagyméretű fényvisszaverő elem
  • a hosszú ujjas modell esetében mutató és középső ujjon szilikonnyomat, amely egyben az érintőképernyő kezelését is megkönnyíti, illetve számos protektorelem a kézfejen
  • fekete/narancs/fehér színben
  • M-XXL méretben

Ajánlott fogyasztói árak:
rövid ujjas modell 2690 Ft,
hosszú ujjas modell 3990 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo