fbpx

Fűtött versenyközpont, jelmezes bringások, mini CX pálya, pénzdíj, ezek mind rád várnak az Úttárs Cyclo-cross Gálán Törökbálinton

December 28-án az Úttárs Cyclo-cross Gála méltó zárása lesz a 2019-es évnek, a szervezők mindenkire gondoltak, a kicsiknek lesz mini CX pálya, a nagyoknak felnőtt pálya, a kezdőknek hobbi futam, a profiknak elit futam, a szurkolóknak fűtött versenyközpont és büfé, és persze azon sem kell meglepődni, ha jelmezbe öltözött bringásokkal találkozunk a verseny során. Érdemes kilátogatni jövő szombaton Törökbálintra! 😉

Nézzük, hogy mi vár a versenyre kilátogatókra december 28-án Törökbálinton:
A Fortuna Kemping dimbes-dombos területén merőben új és szokatlan, de rendkívül élvezhető nyomvonalat jelölnek ki a szervezők, ami mindenkit kihívás elé fog állítani.
10 órakor startolnak a hobbi futam résztvevői, ebbe a futamba azokat a versenyzőket várják, akik ki szeretnék próbálni a cyclo-cross sportot, illetve egy évzáró laza verseny még belefér a naptárukba.

Sorra következnek a megszokott korcsoportos rajtok, miközben a kandallóval fűtött versenyközpontban látogatható a büfé, ahol meleg ételek, forró tea, és forralt bor vár a melegedni vágyókra. Nevezni és tombolajegyet venni is itt lehet, ezenfelül ugyancsak itt lehet majd szavazni a fotósok által küldött képekre! Minél több készpénz adomány gyűlik össze egy képre annál előrébb végez az alkotója.

13 órakor a hölgyek futamával egy időben elstartol a minimanók U5-U7-U9 futama is egy mini CX pályán, mini akadályokkal. A kicsiket csak a helyszínen lehet nevezni ingyenesen, de jelképes és önkéntes nevezési díjat a beteg gyerekek támogatására elfogadnak. Ennek a futamnak a nevezése 12.30-kor zárul.

13.50-kor kezdődik a kifejezetten jótékonysági futam, melyen bárki indulhat, akár versenyző is, a lényeg, hogy fontosnak érezze a célt, és támogatásával segítsen. Mindenki, aki a jótékonysági futamra nevez (5000,- Ft/fő) és minimum 1 kört teker adományozó emlékérmet kap a célban!

14.30-kor kezdődik az Elit futam és 16 órakor eredményhirdetéssel, a pénzdíjak átadásával és több százezres jótékonysági tombolával, pezsgővel , tűzijátékkal zárul a 2019-es gála.

Nem kell a leggyorsabbnak lenned, hogy díjat nyerj! A három legötletesebb jelmezest díjazzák a szervezők, ezért ha nem vagy igazán gyors lábú, vagy csak a buli kedvéért indulsz el a versenyen akkor mindenképpen érdemes beöltöznöd.

Természetesen a legjobb nőket és férfiakat is díjazni fogják Búr Zsolt támogatásával!
Az abszolút női 1. hely 20.000,- Ft, 2. hely 15.000,- Ft, 3. hely 10.000,- Ft, 4. és 5. hely 5-5 ezer Ft-ot kap.
Elit és M1 férfiak versenyében az abszolút első 10 helyezett kap pénzdíjat: 1. hely 30.000,- Ft, 2. hely 20.000,- Ft, 3. hely 15.000,- Ft, 4. hely 10.000,- Ft, 5. hely 7000,- Ft 6.-7.-8.-9.-10. helyezettek fejenként 5000,- Ft

A legtöbb versenyzőt nevező egyesület is pénzdíjat kaphat:
Az az Egyesület, mely eggyel több versenyzőt indít a Gálán, mint a Superior Team, 100.000,- Ft jutalmat kap!!!

Fontos! A versenyközpont (nevezés, büfé,melegedő), a parkolók, a tusolók, öltözők, WC-k, bringamosók, start/cél egy 200m-es sugarú körön belül elérhetőek.)

További információk a facebook eseménynél.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo