fbpx

Fernando Alonso fantomcsapata jövőre is kísért?

Régóta nem írunk Fernando Alonso “csapatáról”, pedig a Formula 1 sztárjának neve önmagában a többszörösét garantálja egy mindennapi hír olvasottságának…

fernando_alonso-640x425

Az „Alonso-team” már évek óta a kerékpársport legkövérebb kacsájának tűnik, és úgy tűnik, hogy a 2015-ös szezonra sem valósul meg a terv. A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) elnöke, Brian Cookson a hétvégén úgy nyilatkozott a Cyclingnews portálnak, hogy a FACT (Fernando Alonso Cycling Team) az október 1-jén megállapított határidőig nem folyamodott WorldTour licencért az UCI-nál. Így tehát az biztosnak tűnik, hogy a legmagasabb osztályban nem láthatjuk Alonso csapatát a 2015-ös szezonban sem.

Továbbra is érdeklődve várjuk, mit lépnek, úgy gondolom, hogy egy Pro Continental (nemzetközi másodosztályú) csapat életre hívása még reális lehet a következő szezonra, de még mindig várjuk a megerősítést. Mi elláttuk minden szükséges információval, és állunk elébe, hogy feltárja terveit, amint készen áll rá. Többször említette, hogy a Pro Continental szinten való kezdéssel is elégedett lenne, aminek mi is értelmét látnánk – tette hozzá Cookson.

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo