fbpx

Február 8-án Befutó Cyclo-Cross Magyar Kupa díjátadó és évzáró

A 2019/2020-as Cyclo-Cross szezonból már csak a díjátadó maradt hátra, ahová a szakág vezetése vár minden versenyzőt, szurkolót vagy a szakág iránt érdeklődőt. Az eseményre december 8-án, szombaton kerül sor a Hangár Bistroban. Alább olvashatjátok a díjátadó leírását és programját.

Szeretettel meghívunk minden sportbarátot, versenyzőt, versenyszervezőt, egyesületi vezetőt és tagot, a bíró kollégákat, az MKSZ elnökségét, és minden érdeklődőt a cyclo-cross szakág évzáró eseményére, illetve a Cyclo-Cross Magyar Kupasorozat díjátadó rendezvényére, a Befutó 4-re!
A Befutó 4 szokásos módon nem csak eredményhirdetés lesz, hanem a szakág hazai szezonjának méltó záró eseménye is.
Nem tudsz eljönni, viszont szeretnél mégis részt venni valahogy, akkor csatlakozz hozzánk virtuálisan az esemény ideje alatt futó Facebook Live-on keresztül és tedd fel ott a kérdésed!

Program részletei:
—————————–
Dátum: 2020. Február 8. (Szombat)
Helyszín: Hangár Bistro (1037 Budapest, Hármashatárhegyi út 3 – hangarbistro.hu)
—————————–
—————————–
16:30-tól: Érkezés
17:00-tól: Prezentáció a CR szakági tanács által arról, hogy mit terveztünk erre a szezonra, ebből mit sikerült megvalósítani, és mi az, amit a jövőről gondolunk! Ebben a fejezetben várjuk, hogy Ti is elmondjátok a véleményeteket az előző szezonról, illetve elmondjátok az elképzeléseiteket a szagák jövőjéről!
18:00-tól: Magyar Kupasorozat összetett díjátadó esemény.
…majd kötetlen beszélgetés, emlékek, érdekességek felidézése a 2019/20-as szezonról!
—————————–
—————————–
Az időben érkező vendégeket, a készlet erejéig szokásunkhoz híven zsíros és körözöttes kenyérrel, szendvicsekkel és ásványvízzel, rostos üdítőkkel várjuk. A Hangár Bistro csapata és az italos pult a program végéig rendelkezésünkre áll, így bár saját költségen, de szabad a választás az itallapról (fontos, hogy fizetni a Hangár Bistroban csak készpénzzel tudtok).
—————————–
Várunk mindenkit sok szeretettel, hogy együtt ünnepelhessük a szakág legjobbjait, és méltóképp zárjuk a 2019/2020-as cyclo-cross szezont!

További információk a facebook eseménynél.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo