fbpx

EuroBike Awards 2019 – A díjazottak népes tábora

Mint minden évben, idén is kihirdették az EuroBike Awards győzteseit: 2019-ben több mint 40 díjazott termék került a szervezők listájára, ezekből szemezgettünk néhány érdekes, tetszetős, vagy épp ötletes megoldást számotokra. Sőt, napok óta csak azon dolgozunk, hogy minél érdekesebb szemszögből tudjuk bemutatni a kiállítást, amellyel hamarosan jelentkezünk!

 

Cero One Electronic Cargo

Idén mondhatni trendszámba megy az e-cargo bringák térnyerése a kiállításon. Nincs is rajta mit csodálkozni, hihetetlen kapacitást, igásló kialakítást, multifunkcionális felhasználást kínálnak, egyszóval univerzálisan használhatóak városi feladataink elvégzéséhez, ingázáshoz, de akár személyszállításhoz is. A Cero egy kaliforniai családi vállalkozás, melynek One modellje kiérdemelte az arany medált nagyszerű szolgáltatásaiért, modularitásáért és nagyszerű kezelhetőségéért.

 

E-MULI STEPS

Egy másik remek példa hogyan kell igazán használható kerékpárt készíteni. Nyilván nem szépségét díjazták a bírák, viszont igen kompakt teherbringáról van szó, mely a gyermekek szállításán túl könnyen használható a napi bevásárlásra is, így az anyukák által is könnyen szerethetővé válik.

 

Riese & Müller Superdelite GT rohloff HS GX opcióval

Nincs más szó, német ipari remekmű. A kategória pionírja különös eleganciával oldotta meg az akkumulátorok integrálását, merthogy bizony mindkettőt szépen csőbe integrálta. Szíjas Gates hajtás, Rohloff agyváltó, ráadásul összteleszkópos váz. Bizonyára a különleges technikai megoldásokért egy kicsit jobban zsebbe kell nyúlni, de ezek viszik előre a fejlesztést.

 

Sram / Rock Shox ASX rendszer

Vezeték nélküli innovatív megoldás gyakorlatilag mindenre. Ezzel a fejlesztéssel bezsebelve az aranyat nyugodtan mehet haza az amerikai gyártó, tekintve, hogy a kékektől nem érkezett ennyire előremutató megoldás.

 

Pinion Cinq

Ipari remekmű, olyan agyváltás, mely közvetlen a hajtásnál történik, akár az autókban. Sajnálatosan speciális vázkialakítást igényel. A Cinq egy olyan adapter, amely alkalmassá teszi a Pinion-t országúti fékkarokkal való vezérlésre is.

 

Knog Cobber

A Knog régi motoros a világítás terén, de nagyon elmozdultak a láthatóság vonalára, ennek fényes eredménye a Cobber, mely három méretben kapható és legfőbb előnye a praktikum mellett, hogy 330 fokban világít.

 

WD-40

Különös, de ezt a praktikus fejlesztést is díjazták, mindössze annyi a csavar, hogy a megszokott piros fúvóka helyett flexibilis csövet kapott. Így pontosan megcélozhatóvá válik a kenni kívánt pont.

 

Tatze Integral Blade pedál

Egy igen finom platform pedál. Mondhatni penge vékonyságú, de azért a kezedet nem vágja el 🙂 De lássuk be, mindenképp ígéretes darabnak tűnik.

 

Az érdekességek sora itt még nem ért véget, hamarosan jelentkezünk egy újabb adag nyalánksággal. Stay tuned!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo