fbpx

Epic Israel – Benkó Barbiék növelték az előnyüket, a férfiak is előrébb jöttek

Az Epic Israel királyszakaszát Benkó Barbi és Anne Terpstra párosa nyerte, a férfiaknál a Valter – Dina páros a 2., a Parti – Palumby kettős a 4. helyen végzett.

Az Izraelben zajló három napos mtb maraton második szakasza jelentette a legnagyobb kihívást a versenyzők számára, a 98 km hosszú 2300 méter szintet tartalmazó szakaszon a kövek és a por okozták az igazi nehézséget. A magyar válogatott versenyzői kiválóan szerepeltek a királyszakaszon, a nőknél az előző napi győzelmük után Benkó Barbara és Anne Terpstra kettőse tovább növelte előnyét az összetettben. Schmidel Regina és Cseh Veronika a szerencsétlen első nap után végre problémamentesen tudott versenyezni, a szakaszon az 5. helyen értek célba, ezzel előrelépve az összetettben is.

A férfi párosaink is nagyot küzdöttek, Valter Attila és Dina Márton duója a szakaszon a 2. helyet szerezte meg, mindösszesen a Jaroslav Kulhavy – Matous Ulman páros előzte meg őket, ezzel a teljesítménnyel az összetett 3. helyről várhatják az utolsó szakaszt. Az előző napi problémák után Parti András és Palumby Zsombor kettőse feltámadt, egészen a 4. helyig meneteltek, mellyel feljöttek az összetett 11. helyre.

Videó a 2. szakaszról:

Szombat reggel rajtol a zárószakasz, ahol Benkó Barbiéknak minden esélye megvan arra, hogy megvédjék az összetett első helyüket, a Valter – Dina páros a pedig egy kis szerencsével feljöhet még az élre.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo