fbpx

Duna Maraton versenyhétvége úgy, mint még soha!

2018. Július 7-8-án a Duna Maraton kibővült programmal várja a MTB sport szerelmeseit, lesz idén Prológ, Eliminátor és Fagyi Kupa, emellett számos kedvezményt (Sörfesztivál és Élményfürdő) kapnak a versenyen indulók.

Az elmúlt évekhez hasonlóan vasárnap a maraton lesz főprogram, 4 táv (mini – 10 km, rövid – 30 km, közép 65 km és hosszú – 115 km) közül választhatnak az indulók. A 10 km-es minitávot kifejezetten a kezdőknek ajánljuk, a rövid- és középtáv a rutinos hegyibringások kedvence, míg a 115 km-es 2900 méter szintet tartalmazó hosszútávot a legkeményebb montisoknak érdemes választani.
A távokról és a pályákról itt találsz adatokat és térképeket.

A Duna Maraton immáron egy teljes hétvégét ölel fel, a vasárnapi maraton mellett szombaton is élvezetes versenyeken próbálhatjuk ki magunkat:

PROLÓG: Szombaton délelőtt Esztergom felett a Vaskapu-erdőben egy kb 25 km-es pályán egy egyéni indításos időfutamon mérettethetjük meg magunkat. A Prológ eredményét figyelembe veszik a maraton beszólításánál, tehát a Prológon jól teljesítők elölről rajtolhatnak másnap.

ELIMINÁTOR: Szombaton délután egy látványos versenyre kerül sor, az úgynevezett Eliminátor versenyszámban, ahol 2-3 perces rövid futamokban futamonként 4-4 versenyzővel kieséses rendszerben zajlik a küzdelem.

GYEREKVERSENYEK: A gyerekekre is gondoltak a szervezők, lesz ügyességi pálya és verseny is.

A családról és a szórakozásról sem feledkeztek meg a szervezők, pl. kedvezményeket biztosítanak a július 6-8. között az esztergomi főtéren rendezett IV. Főtéri Sörfesztiválon és az esztergomi AquaSziget élményfürdőt is kedvezményesen látogathatjuk. A kedvezményeket részletesen megtalálod itt.

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo