fbpx

Deuter Ultra Bike gyermekhátizsák

A Deuter széles hátizsákpalettáján hat különböző junior táskamodell szerepel, amely a legfiatalabb korosztálynak kínál felhasználás szerint optimalizált megoldást a gyártó hírnevéhez méltó tervezéssel és kidolgozással. A Deuter Ultra Bike gyermekhátizsák kerékpáros használatra optimalizált, emellett számos egyéb szituációban és feladathoz megállja helyét. Az Ultra Bike lényege, hogy a gyermekek testmagasságához és -felépítéséhez tervezett, így viselése kényelmes, a táska könnyű, így nem terheli túl a fejlődésben lévő szervezetet.

Gyerekeknek tervezett hátizsák, átgondolt tervezéssel...

Gyerekeknek tervezett hátizsák, átgondolt tervezéssel…

A Deuter Ultra Bike a kerékpáron nyújtja a legnagyobb kényelmet és funkcionalitást, viszont amikor az örökmozgó ifjú éppen nem bicajozik, belepakolható például az edzéshez szükséges felszerelés. A megfelelő hidratálás a gyermekek számára különösen fontos – ezért találunk minden játszótéren ivókutat! Egyrészt az elfoglaltság hevében a szomjúságérzet a kicsiben nem tudatosul, másrészt teste kevesebb vizet tárol, tehát hamarabb jut a dehidratáció küszöbére, mint egy felnőtt. A Deuter így a gyermeknek szánt kerékpáros hátizsákok esetében is lehetőséget biztosít a folyadékzsák elhelyezésére, hasonló profi megoldást alkalmazva, mint a felnőtt modellek esetében.

A gyerekmodell is az összes fontos „deuteres” ismérvet megkapta...

A gyerekmodell is az összes fontos „deuteres” ismérvet megkapta…

Mindez a táska egészére áll. Az Ultra Bike a felnőttek számára tervezett kerékpáros hátizsákok legtöbb funkcióját és a fejlett technikai megoldásait felvonultatja: valóban egy speciálisan az 5-12 éves éves korosztály testarányára „lekicsinyített” vérbeli Deuter-rel van dolgunk. Így az Ultra Bike hátoldala a hatékony izzadságelvezetés és szellőzést biztosító Airstripes Back System kialakítást kapja, lévén a gyermeket is rendesen kimelegednek bicajozás közben! A táska menet közbeni stabilitásáért a testmozgást lekövető mellpánt felel, az anatómiailag formált vállpántok pedig megfelelő kényelem mellett biztosítanak ideális súlyelosztást a rövidebb felsőtesten. Egyértelmű, hogy a Deuter nagy figyelmet fordított arra, hogy az Ultra Bike kifejezetten a gyermekek hátának és vállának megfelelő kialakítással rendelkezzen.

Lámpartó fül és a többi "kötelező elem"...

Lámpartó fül és a többi “kötelező elem”…

A Deuter Ultra Bike 10 literes belső űrtartalommal rendelkezik, amely még felnőtt zsákok esetében is elegendő a napi felszerelés tárolására. A hidratációs tartály mellett még bőven van hely a tartalék, vagy éppen a melegedő időjárás miatt levetett ruhának, továbbá élelemnek meg miegymásnak. A belső értéktartó és az elülső cipzáras zseb ugyancsak hasznos a rendszerezés szempontjából: ennek hiányában a gyerekek hajlamosak szeleburdi mód pakolni, illetve elhagyni dolgokat. Az oldalsó hálós zsebek a gyakran használt kellékek számára biztosít praktikus helyet: például ide kerülhet a bicajozás után a levetett kesztyű, így biztosan nem kallódik el!

A táska kifejlesztésekor a Deuter a kicsik biztonságára is fokozottan figyelt. Tudva levő, hogy a kerékpáros balesetek döntő részét gyermekek szenvedik el, így az Ultra Bike 3M hatékony fényvisszaverőket kapott, továbbá a hátsó villogó számára tartófüllel is rendelkezik.

Víztartály kompatibilis (2.0 l) és személyre szól!

Víztartály kompatibilis (2.0 l) és személyre szól!

Azt szeretjük a Deuter hozzáállásában, hogy kiválóan megtervezett is kidolgozott táskái a felhasználás, nem és kor szerint specializáltak. Nincs kínálatukban általános hátizsák, csak bicajos, gyalogtúrázós, női, gyermek, és így tovább. A snowboardosok vagy a hegymászók speciális igényeit ugyanúgy kielégítik, mint a bicajosokét, legyenek montisok, enduro riderek, országútisok, továbbá hölgyek, urak – az Ultra Bike esetében pedig kerékpározó csemeték. Tehát a Deuter végtelennek tűnő kínálatát tekintve tobzódunk a lehetőségekben, mivel minden igényre funkcionális, gondosan megtervezett és kivitelezett táskamodell áll rendelkezésre. És nemcsak háton viselhető típus, hanem övtáska, válltáska, kézitáska – Gombóc Artúr mintájára: kerek táska, szögletes táska, hosszú táska, rövid táska, gömbölyű táska, lapos táska, tömör táska, csomagolt táska, töltött táska… minden olyan táska, amit csak készítenek a világon. Érdekes adalék, hogy a Deuter a bicajos hátizsákokhoz nem kevesebb, mint 16 technikai alapanyagot alkalmaz, illetve potom 44 szín áll rendelkezésünkre!

A szakember véleménye:
„Gyerekeknek tervezett hátizsák, átgondolt tervezéssel, a célközönség számára ideális és hasznos funkciókkal, illetve a gyártótól elvárható minőségi kidolgozással párosítva. Mindazonáltal különösebb sallangokat, extra funkciókat nem kapott, a Deuter inkább arra helyezte a hangsúlyt, hogy jópofa legyen, olyan, mint amit apu és anyu visel. A korai márkahűség építés jegyeit vélem felfedezni ebben a modellben, így van benne névtábla, illetve egy matricát is adnak hozzá. Ez nem kritika, nem a Deuter találta ki ezt a szisztémát. A gyerekmodell is az összes fontos „deuteres” ismérvet megkapta: YKK cipzárak, könnyen záró csatok, jó hevederek, gumis mellpánt, italzsák, fényvisszaverők, és nem utolsósorban: FAIRWEAR gyártás!”

Kifejezetten gyermekek hátának és vállának megfelelő kialakítással, illetve jól szellőző Deuter Airstripes hátrendszer

Kifejezetten gyermekek hátának és vállának megfelelő kialakítással, illetve jól szellőző Deuter Airstripes hátrendszer

Jellemzők:

  • biciklis hátizsák a család fiatal tagjainak
  • ugyanolyan fejlett technikai megoldásokat alkalmaz, mint a felnőttek készült Deuter hátizsákok
  • ötéves kortól használható
  • megbízható útitárs mind kerékpározáshoz, mind egyéb kültéri tevékenységekhez
  • kifejezetten gyermekek hátának és vállának megfelelő kialakítással
  • jól szellőző Deuter Airstripes hátrendszer
  • anatómiailag formált vállpánt
  • belső értéktartó és elülső cipzáras zseb
  • 3M fényvisszaverők a biztonság érdekében
  • lámpatartó fül
  • oldalsó hálós zsebek a gyakran használt kellékeknek
  • állítható mellheveder
  • víztartály kompatibilis (2.0 l)
  • 10 liter űrtartalom
  • 350 g
  • 36 x 22 x 16 cm
  • Deuter Microrip-Nylon/Deuter HexLite 210 alapanyag

Ajánlott fogyasztói ár: 12 590 Ft.

További információ a forgalmazó honlapján.

A kulacsnak azért teljes méretű zseb jár!

A kulacsnak azért teljes méretű zseb jár!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo