fbpx

Contador videóüzenetben köszönt el a Tour de France-tól

NévtelenA tegnap csúnyát bukó Alberto Contador videóüzenetben köszönt el a Tour de France-on neki szurkolóktól. A Tinkoff-Saxo kapitányára törött sípcsontja miatt várhatóan öt-hat hét pihenő vár bringázás nélkül, ami nagyon szűkös időtáv a Vueltáig…

Üdvözlök mindenkit, nemsokára indulok a reptérre, hogy hazautazzak Spanyolországba, Madridba, ahol a központi kórházban majd újra megvizsgálják a lábamat, és eldöntik, milyen kezelést alkalmazzanak, mi a legjobb a regeneráció szempontjából.

Szörnyű volt az éjszakám, komoly fájdalmakkal, többször felébredtem, nem is akartam elhinni, hogy ez megtörtént. Hihetetlenül sokat dolgoztam a Tour előtt, talán egész pályafutásom során a legtöbbet, nagyon jó formában éreztem magam, és jó helyen is álltam az összetettben. De ilyen a sport, különösen a kerékpársport, nem kontrollálhatsz mindent, egy pillanat alatt elveszhet hónapok munkája.

Most előre kell tekintenem, hogy a lehető legjobban regenerálódjak, és találjak új célokat, amikre készülhetek. Adná magát a Vuelta a Espana, de őszintén nagyon kevés idő van addig (aug. 23.), én mindent megteszek a felépülésért, és meglátjuk… Szeretnék mindenkinek köszönetet mondani, akik támogattak, és nagyon sajnálom, hogy nem láthatnak csatázni a szurkolók. Most 15 perc múlva indulunk, hogy Oleg Tinkov gépén Madridba repüljünk, mindenkit üdvözlök!

Tour de France rovat a Bikemagon: https://bikemag.hu/tour-de-france-2014

.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo