fbpx

Chavanel Harley Davidsonon érkezett

Nagyszabású csapatbemutatót tartott ma a belga Omega Pharma-Quick Step, a Videohouse Stúdióban, egy talkshow keretében, a francia bajnok, Sylvain Chavanel például Harley Davidsonon érkezett a színpadra.

Sylvain Chavanel

A több mint 100 újságíró előtt bemutatkozó profi kerékpáros istálló iszonyúan megerősödött 2012-re, 12 új igazolásuk között van az időfutam világbajnok német Tony Martin, aki megtörte a svájci szupersztár, Fabian Cancellara hegemóniáját és idén a Touron, az olimpián és a világbajnokságon is meg szeretné nyerni az időfutamot, a veterán amerikai GT-menő, Levi Leipheimer, a szlovák Velits testvérek, a 2010-es Vueltán ezüstérmes Peter és Martin, valamint a német tempómenő, Bert Grabsch.

Tony Martin

A sztárok közül maradt a belga exvilágbajnok, Tom Boonen, a többszörös Tour-szakaszgyőztes francia Chavanel, de Kevin De Weert, Jerome Pineau, Gert Steegmans, Dries Devenyns, Niki Terpstra, Dario Cataldo, Francesco Chicchi, Gerald Ciolek és Jurgen Van de Walle is maradtak. Szintén Quick Step színekben, rózsaszínű kerékpárral látható mostanában a cyclocross versenyeken a szakág korábbi világbajnoka, a cseh Zdenek Stybar, aki 2012-ben jobban szeretne az országútra koncentrálni.

Az Omega Pharma-Quick Step

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo