fbpx

Bulival zárul a Mountainbike Challenge második szezonja!

Befejeződött a Mountainbike Challenge hegyibringás versenysorozat második évadja, amely nagy reményekkel, bátor elképzelésekkel és egy névadó támogatóval vágott neki a 2012-es esztendőnek.

Nagy reményekkel, hiszen a sorozat nem titkolt célja volt, hogy lehetőséget adjon erősebb rendezvényei támogatásával a kevésbé ismert vagy új események népszerűsítésére. Bátor elképzelésekkel is, hiszen kilenc verseny összefűzésével ez idáig nem próbálkozott senki, és nem utolsósorban névadó támogatóval, a TakarékPont Hálózattal, amely meglátta a fantáziát az egymástól – térben, időben és jellegüket tekintve – igen eltérő rendezvények kínálta koncepcióban.

Tekintve, hogy a sorozat minden eseményét lelkes bringabarátok, és nem főállású szervezőcsapatok gondozzák, elmondható, hogy minden esemény az elvárásoknak megfelelve, vagy azokat magasan túlteljesítve szerepelt.

A 2012-es évet lezáró Challenge esemény azonban még hátra van: hasonlóan a korábbi szezonindító és szezonzáró alkalmakhoz, ezúttal is egy kötetlen összejövetel keretei között, kerülnek díjazásra a sorozat legkitartóbb résztvevői. A december 1-én megrendezésre kerülő záró buli két részre oszlik, 19 órától a díjátadóra kerül sor némileg nyugodtabb körülmények között a Veranda Étteremben, míg a zajosabb folytatás – a bringás buli -, 21 órakor veszi kezdetét a Könyvtár Klubban.

A szervezők a kilenc versenyből álló mountain bike-os kihívássorozat kiírásakor nem gondolták, hogy lesz olyan versenyző, aki az összes eseményen részt vesz majd. Tekintve, hogy hat hónapot felölelő versenysorozat teljesítése mennyi pénz és energia befektetéssel jár, a futamokon való kiváló szereplésről nem is beszélve, kétség sem férhet hozzá, hogy a legkitartóbbak megérdemelten veszik majd át a jutalmukat, melyeket a főtámogató TakarékPont Hálózat, a MyActonCam és a VDO hazai forgalmazója a Boneshaker Bt. ajánlotta fel.

”A TakarékPont Hálózat a szervezők megkeresésekor örömmel mondott igent a 2012-es versenysorozat támogatásra. Az ország legnagyobb fiókhálózatával rendelkező pénzügyi szolgáltató elkötelezett támogatója az egészséges életmódnak, és a sportkultúra fejlesztésének. A rendezvény adottságai összhangban állnak a TakarékPont által képviselt értékekkel, ezért az együttműködés gördülékeny és lendületes iramban zajlott az év során. Jó volt hétről hétre azt tapasztalni, hogy mennyien hódolnak egy egészséges és szórakoztató sportnak, és milyen sok ember csalogatható a szabadba, hogy a hétvégét – sokan családosan – az aktív kikapcsolódás szellemében töltsék el.” – mondta Brezina Szabolcs a TakarékBank ügyvezető igazgatója.

A nyilvános díjátadóra 2012. december 1-én 19 órai kezdettel kerül sor a Veranda Étteremben (Bp. IX. Vendel utca 9.), az esti bulinak pedig a Könyvtár Klub (1088 Budapest, Múzeum krt. 4. – bejárat az Astoriánál) ad otthont, melyekre minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

További információk a sorozat Facebook profilján: www.facebook.com/mtbcha

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo