fbpx

Buli és jótékonyság – Zárd az évet az Úttárs Cyclo-cross Gálával Törökbálinton!

December 28-án rendezik az év legnagyobb és legőrültebb cyclo-cross buliját, ahonnan te sem hiányozhatsz. Haverok, buli, sör, forralt bor, street food, palacsinta és JÓTÉKONYSÁG. Jelentős értékű-összegű tárgyi és kp díjazás a versenyeken, crazy futam a legbulisabb jelmezes indulókkal, retró bringákkal. Lesz sarazás és sörözés, néhány celeb meg rengeteg jó arc, köztük Te is. Mert ha itt leszel, erre a bulira még sokáig emlékezni fogsz!

A tavalyi évhez hasonlóan 2019-ben is a Superior Racing Team egy óriási évzáró cyclo-cross bulival várja a bringásokat. A versenyen felül lesz minden, ami a jó hangulathoz kell, de a jótékonyság  is fontos szerepet kap ezen az eseményen. 13.50-kor egy külön jótékonysági futamot is szerveznek a diabétesszel küzdő gyerekek javára, ebben a futamban nem csak jótékonykodhatsz, hanem ha még nem próbáltad ezt a szakágat akkor kicsit belekóstolhatsz a cyclo-crossozásba.

Úttárs Cyclo-cross Gála helyszíne sem mindennapi, a törökbálinti Fortuna kemping ad otthont a rendezvénynek. A nyári 24 órás mtb versenyen indulók már ismerhetik ezt a varászlatos helyet, ahol nem csak jó pályát lehet kijelölni, hanem minden adott egy profi verseny rendezéséhez.

Érdemes gyorsan nevezni, mert december 1-jén zárul az első kedvezményes nevezési időszak és utána már csak drágábban tudtok részt venni a rendezvényen.

Mi ott leszünk! És te?

További információk a verseny honlapján, és a facebook eseménynél.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo