fbpx

Bryton Rider 320 – Kicsi a bors, de erős!

A minap a Bryton bemutatta a legújabb GPS-es kerékpárkomputerét, a Rider 320-at. Teljes egészében átdolgozott konstrukció, praktikusabb használatot, több funkciót biztosít, mindez kompaktabb és vékonyabb kiszerelésben.

A minden eddiginél élesebb és kontrasztosabb 2,3” átmérőjű kijelző körül 4 gomb kapott helyet, így az új szoftverrel megspékelve a Rider 320 nem kevesebb, mint 72 funkciót biztosít. A menünavigáció is megújult, az egyéb eszközökkel való kapcsolat pedig ANT+/BLE protokoll alapú. Mindez Power Meter Support-tal kiegészítve, tehát az új 320-as könnyedén kezeli a wattmérőt is!

„A Byron termékfejlesztésben logikus lépést jelent a most bemutatott Rider 320” – nyilatkozta Samuel Wang, a tajvani elektronikai megacég igazgatója. „Az új modell a kínálat legmagasabb szintjét képviselő modellek legtöbb funkcióját biztosítja, ennek ellenére ára a megfizethető kategóriában marad.”

A Rider 320 az eszközökkel való kapcsolódásban is sokat fejlődött. A már említett ANT+/BLE és Power mellett sebesség-, csapásszám-, pulzusjeladókkal is párosítható. A wattmérő esetében megadható a karhossz, egyúttal a kalibráció is a készüléken keresztül történik. A pedálozás közbeni jobb-bal láb egyensúly követése és kielemzése is biztosított, köszönhetően a Power Pedals kompatibilitásnak, amely hasonló módon kalibrálható.

A Bryton Active és az Auto Sync applikációk segítségével számos külső platformot támogat, vagyis STRAVA, Training Peaks, Selfloops vagy Relive-kompatibilis. Mindez lehetővé teszi a kerékpárosok számára, hogy edzéseiket egyszerűen és praktikusan töltsék fel, tárolják vagy osszák meg. További fejlesztés a Rider 320 esetében a BLE 5.0-kompatibilitás, amely gyorsabb, megbízhatóbb adatátvitelt, illetve egyéb adatmegjelenítési funkciókat tesz lehetővé.

A megbízható GPS információt a teljes GNSS 5-műholdas támogatás biztosítja. A Global Navigation Satellite System – amely egyesíti a globális GPS, az orosz Glonass, a kínai BDS, a japán QZSS és az európai Galileo szolgáltatásait – szélesebb lefedettséget, nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé, változatos domborzati viszonyok között. Kiváltképp sűrű erdőben, épületek közt haladva mutatkozik meg a GNSS előnye.

Érdemes még megemlíteni az új megnövelt kontraszttal rendelkező, kristálytiszta kijelzőt. A magas optikai minőségi szintet képviselő technológiával a 2,3”-os képernyő lényegében bármely szögből, fényiránytól függetlenül jól leolvasható, képernyőlaponként 8 adatmezővel, lehetővé téve a széleskörű valós idejű adatszolgáltatást, így a teljesítménycentrikus kerékpáros egyszerre követheti a legtöbb fontos edzésparamétert. Az automatikus, változó erősségű háttérvilágítással és kontrasztaránnyal a kijelző a külső fényviszonyokhoz jól alkalmazkodik, vezessen utunk fényes nappal, erdőben, szürkületben vagy éppen éjszaka.

A Rider 320 előreláthatóan ez év júniusától lesz elérhető, kétféle kiszerelésben. Az alapegység 39990 Ft-os áron, a szenzorokkal kiegészített csomag pedig 64990 Ft-ért kerül a boltokba.

További információkért keresd a Bikefun honlapját.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo