fbpx

Best of 2018 – Az óév legolvasottabb cikkei

A facebook oldalunkon már 11 nappal ezelőtt elindítottuk a visszaszámlálást, most viszont itt is összeszedtük havi lebontásban a 2018-as év legolvasottabb cikkeit, hátha lemaradt valaki valamelyikről vagy csupán jó újra elolvasni a legnagyobb érdeklődésre számot tartó témákat. Lássuk, hogy mi érdekelt titeket legjobban 2018-ban!

 

Január

Kerékpártartó és -tároló körkép
Télen mindig aktuális téma, hogy hol és hogyan tároljuk kerékpárjainkat, az erről készült körképünket is sokan elolvastátok, olyannyira, hogy januárt legolvasottabb cikke lett.
A kerékpártartó és -tároló körképért kattints IDE vagy a képre.

Február

Egytányéros országútival nyertek UCI versenyt – Interjú Kuntár Bencével, a 3T Strada egyik tervezőjével
A 3T Strada több szempontból is különleges országúti kerékpár, év közben többször került a hírekbe pozitív vagy negatív kontextusban. Februárban miután a modern korban első egytányéros országútiként UCI versenyt nyertek vele készítettünk interjút az egyik magyar tervezőjével, aki egyben kollégánk is. A cikk olvasóink körében is rendkívül népszerű volt.
Az interjúért kattints IDE vagy a képre.
3t_strada

Március

Btwin Rockrider 560 kerékpárteszt: Ennyiért ilyet?
Sok év után újra decathlon-os kerékpárt teszteltünk, a Btwin Rockrider 560 kerékpárteszt olvasottsága az előzetes várakozásokat bőven túlszárnyalta. Ha még nem olvastátok vagy újra kíváncsiak vagytok rá akkor kattintsatok IDE vagy a képre.

Április

Merida túladagolás! Megnyílt az első hazai Merida Concept Store
Áprilisban egy történelmi eseményt történt a hazai kerékpáros kereskedelemben, megnyílt az első hazai Merida Concept Store, ahol két márka, a Merida és a Northwave teljes kínálatát megtekinthetik az érdeklődők, sőt bizonyos modelleket még tesztelhetik is. Ebben a hónapban ezt a hírt semmi sem tudta túlszárnyalni.
A bemutató cikkért kattints IDE vagy a képre.

Május

Shimano XTR 2019: Sosem volt még ennyire durva
Májusban mutatták be az új XTR szettet. A technikai újdonságok hadával felvértezett csúcs montis alkatrészcsalád olvasóink fantáziáját is megmozgatta, nagyon sokan voltak kíváncsiak erre a cikkre.
A bemutatóért kattints IDE vagy a képre.

Június

Cannondale Synapse Carbon Disc Red eTap teszt – Az endurance országútik csúcsa
Egy minden tekintetben fullos Cannondale országútit teszteltünk júniusban. Vezeték nélküli elektromos váltószett, tárcsafékek, kényelmes karbon váz, a Synapse az endurance országútik csúcsa. Sokan olvasták el a tesztet róla, olyannyira, hogy június legnépszerűbb cikke lett.
A tesztért kattintsatok IDE vagy a képre.

Július

Giant gyártóüzemet létesít Magyarországon – részletek a helyszínről
Júliusban bombaként robbant a hír, hogy a világ legnagyobb kerékpárgyártója, a Giant gyártóüzemet épít Gyöngyösön. Mi is részt vettünk az alapkő letételénél és beszámoltunk a részletekről.
Ha el szeretnéd olvasni a hírt akkor kattints IDE vagy a képre.

Augusztus

Cube Reaction Race teszt: Ha egy vérbeli XC versenygép kell jó áron
A Cube kerékpártesztjeink mindig nagyon népszerűek, a Reaction C:62 tesztje viszont a szokásosnál is nagyobb érdeklődést kapott, a német gyártó XC versenygépe augusztus hónapban egészen a csúcsig jutott.
A tesztért kattints IDE vagy a képre.

Szeptember

Ilyen még nem volt! E-országúti teszt! – Cube Agree Hybrid C:62 SL Disc
A hazai kerékpáros sajtóban soha nem teszteltek még előttünk e-országútit, ezért a Cube Agree Hybrid tesztünk egy valódi hiánypótló cikk volt és ez az olvasottságán is meglátszott, e-bike tesztre ritkán kíváncsiak annyira az olvasóink, mint erre.
A tesztért kattints IDE vagy képre.

Október

Shimano 2019 – 2. rész: Tárcsafékes 105 és ár/érték arány bajnok e-bike hajtások
A Shimano újdonságait bemutató cikkeinket mindig nagyon sokan elolvassátok, ez a tárcsafékes 105 és az új e-bike hajtásokat bemutató Eurobike cikkünknél sem volt másképp, sőt számunkra ismeretlen okból annyian elolvasták, hogy októberben minden más cikket túlszárnyalt.
Ha újra elolvasnád kattints IDE vagy a képre.

November

Gravel vs Cyclocross? – Ugyanaz vagy mégsem?
A gravel és a cyclocross bringákat összehasonlító cikkünkben átfogó képet kaptak olvasóink a két kerékpártípus közti különbségekre, megtudhattátok, hogy melyik típus mire való és adott terepen hogyan viselkedik. A cikk rendkívül népszerű volt olvasóink körében és november legolvasottabb cikke lett.
Ha újra el szeretnéd olvasni vagy még nem láttad és érdekel akkor kattints IDE vagy a képre.
gravel vs cyclocross merida silex vs mission cx

December

Shimano XTR 2019 teszt – A valaha volt legjobb Shimano MTB szett
Bár csak 6 napja jelent meg az új XTR szett tesztje, pillanatok a csúcsig menetelt. A Shimano legjobb mtb szettjének tesztje december hónap legolvasottabb cikke lett.
A tesztért kattints IDE vagy a képre.

 

Boldog új évet kívánunk minden olvasónknak!

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo