fbpx

Április 29-én újra XCO versenyt rendeznek Nagykanizsán

Újra olimpiai krossz versennyel tér vissza a kerékpáros közéletbe Nagykanizsa városa. Kisebb kihagyás után mérhetik össze tudásukat az ország legjobb hegyikerékpárosai a Csónakázó-tó mellett immáron 3 évvel ezelőtt átadott XCO pályán, amely Magyarország első nemzetközi színvonalú épített mountainbike pályája.

A magyar kupa futamnak minősített verseny ezúttal a kanizsai városi napok társrendezvényeként kerül megrendezésre, ezért a jó hangulat és a kiegészítő programok garantáltak, érdemes kilátogatni a helyszínre!

A 4200 m hosszú, 160 m szintemelkedésű nagykanizsai XCO pálya három ugratót, három döntött kanyart, egy sziklakertet, egy pumpapályát és egy gyökeres lejtmenet részt tartalmaz. A felsorolt elemek teszik a pályát igazán technikássá. A két frissítő és technikai zóna közel található egymáshoz, valamint a nézői útvonalakat is úgy alakították ki, hogy mindössze 5 perc sétányi távolságra legyen több látványos pályaszakasz egymástól.

Nevezni a verseny honlapján vagy az Odin (http://www.odinsport.eu/) felületén van lehetőség, egészen április 26-ig, ezt követően csak a helyszínen lehet majd benevezni a versenyre.

A Szerencsejáték Zrt. főtámogatásával megvalósuló versenyről további információk a verseny hivatalos honlapján, a www.xcokanizsa.com oldalon találhatóak.

 

Hozzászólások

Címkék:

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo