fbpx

Alpina Bestar 20”-os gyerek kerékpár 6-9 éves korig

Ugyan a bringás Alpina márka nem egyezik meg a BMW tuningolásra szakosodott Alpina-val, de annyiban mindketten megegyeznek, hogy sportos dolgokat készítenek. Most éppen a nagyobb gyerekeket kényeztetik el többféle 20”-os kerékátmérőjű kerékpárral.

alpina_bestar30_gyerekkerekpar

A Bestar széria két modellből áll. A kedvezőbb árú Bestar 10-es annyiban különbözik a 30-astól, hogy nincsen benne teleszkópos villa és másfajta hátsó váltót szereltek rá. Ettől függetlenül mindkettőt érdemes megnézni, mivel az áruk kedvező, a kinézetükbe a gyerekek sem köthetnek bele (na jó a csajok talán), és minőségi cuccokkal vannak felszerelve.

A Bestar 30 elöl egy 40 mm-es rugóúttal rendelkező Suntour M3010-es teleszkóppal rendelkezik, melyben a rugó erőssége a könnyű gyerekek súlyához van méretezve.A hátsó váltó Shimano TY21-es, amihez hat sebességes RevoShift váltókart társítottak, tehát markolatváltóval van szerelve. Ezt könnyen el tudják tekerni a gyerekek is, míg a RapidFire váltókarok kezelése ilyen korban még bonyolultabb lenne.

alpina_bestar10_gyerekkerekpar

A Bestar 10-es is acél vázas, de teló helyett már acél merev villával szerelik. Ha nem akarja terepen használni a gyerek, akkor nem is feltétlenül lényeges, egy rugós villa úgysem mozog olyan finoman mint egy levegős, és nehezebb is. A döntés lehetősége minden esetre megvan, és az árkülönbözet is minimális. A „kisebbik” Bestar Shimano TX30-as hátsó váltóval készül, és ugyanúgy markolatváltós mint a 30-as kivitel. Hajlított vázuk miatt könnyebb átlépni a felsőcsövet, illetve a nyereg is jó alacsonyra leengedhető. Mindkét modell V-fékkel rendelkezik.

Forgalmazó: Kellys Bicycles s.r.o.

Fogyasztói ár: Bestar 30: 75.990 Ft, Bestar 10: 68.990 Ft

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo