fbpx

A Downhill Európa Kupa első fordulójának pályája – fejkamerás videó

Fejkamerás felvétel az elmúlt hétvégén lezajlott Európa Kupa első fordulójának pályájáról, a svájci Monte Tamaro-ból. A 32. helyen végző Liszi Attila szemszögéből követhetjük a pályát és az eseményeket, ahol a videó első felében egy igen érdekes, avagy biztató rész látható.

Az egyik sziklakert Monte Tamaroban

A pálya 640 m szintet esik 2200 m hosszan, szinte végig technikás, és egyértelműen a rengeteg kő, illetve szikla dominál rajta. Világkupa szintű nyomvonal, felsőtestet, kezeket nagyon komolyan igénybe vevő pálya.

Az időmérő futamok előtt közvetlenül a top 80-as edzésen, az SC Intense világkupa csapat két ridere után ment Attila, de ahelyett, hogy leszakadt volna és a nyomokat próbálta volna ellesni, inkább igen keményen tolta őket. Érdemes figyelni, ahogy először Faustin Figaret áll ki erősen hátra fele tekintve, hogy vajon ki is lehet ez mögötte. Kicsivel később, miután beéri a Mondraker gyári csapatából igazolt Florent Payet-t is, ő is félreáll hasonlóképpen.

Az edzések persze nem mindig mérvadóak, de végül Attila esése ellenére az SC Intense három rideréből kettő mögötte végzett a versenyen.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo