fbpx

575 téli ruhakörkép – Nézz ki jól télen is!

Itt a tél és szeretnél bringázni, de nincs téli ruhád? Akkor itt az ideje beszerezni! A hazai gyártó, 575 a nyári ruhái mellett a hideg évszakokra is kínál megfelelő ruhadarabokat, ráadásul a tőle megszokott különleges dizájnokkal, így akár a nyári ruháiddal megegyező kinézetűt tudsz viselni télen is. Az 575 termékei ár-érték arányban sem utolsóak, sőt a hazai piacot tekintve kifejezetten jók.
Lássuk, mik közül válogathatunk!

575 kerékpáros télikabát

Legyen a téli bringás kabát meleg, nézzen is ki jól és ne kerüljön egy vagyonba? Nem akarsz te túl sokat? NEM! Az 575 által gyártott kabátok mindhárom tulajdonsággal rendelkeznek: hideg téli időben megfelelő védelmet nyújtanak, stílusos megjelenésükre az 575 név a garancia és a nagy márkáknál jóval kedvezőbb áron elérhetők.
A részletekért kattints ide.
A tesztet itt olvashatod róla.

 

575 thermo hosszúnadrág

A téli hónapokban minden bringásnak elkél egy thermo nadrág, melyben hideg időben is élvezheti a kerékpározás örömeit. Az 575 thermo hosszúnadrágja meleg anyagának köszönhetően ideális viselet a hazai enyhe és közepesen hideg téli időjárásban.
A részletekért kattints ide.
A tesztet itt olvashatod róla.

 

575 thermo felső

Tavasszal, ősszel vagy enyhe téli időben, amikor már túl meleg a téli kabát, jut szerephez az 575 thermo felső, mely hűvös időjárásban nyújt optimális védelmet felsőtestünknek.
A részletekért kattints ide.
A tesztet itt olvashatod róla.

 

575 fej- és nyakvédelem – Téli sapka és csősál

A kiegészítők, mint például a sapka és a sál, elengedhetetlen részei a téli kerékpározásnak, hiszen nincs az a bringás, akinek öt fok alatt nem fázik a feje és a nyaka. Az 575 kínálatában is találunk ilyen ruhadarabokat, ráadásul nem is akármilyen kinézetűeket, melyeket most bemutatunk nektek.
A részletekért kattints ide.

Az összes ruhát teszteljük, hamarosan olvashattok a tapasztalatainkról!

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo