fbpx

2016-os Csepel Urban & Onroad újdonságok

Aki a “jól bevált” Csepel bringákat keresi, annak nem a már bemutatott Royal szériában kell keresgélnie, hanem az Urban, azaz városi vonalon. Ami teljesen megújul 2016-ra.

2016-os_Csepel_urban_onroad_ujdonsagok 1

Olyannyira, hogy csak az első fecskék érkeztek még meg a kiállításra is. Nagyon nagy fejlődést vettünk észre végre a designon, amire bizony erősen ráfért a csere. Végre az egész bringa jól néz ki, elfelejtették a mindenre ezüst sárvédőt… Harmonizál a markolat a nyereggel, a festéssel, gumikkal. Ok mondhatod, hogy nagy dolog! De ebben a kategóriában ne várj extrém fejlesztéseket, nem erről szól. Legyen korrekt felszereltség, nézzen ki jól, és tartós legyen. Ennyi elég lesz.

2016-os_Csepel_urban_onroad_ujdonsagok 2

A Traction széria fullosan felszerelt trekkingeket rejt Shimano agydinamóval, lámpákkal, Shimano váltórendszerrel, és Csepel kiegészítőkkel.

2016-os_Csepel_urban_onroad_ujdonsagok 3

A részletekre még a bovdenezésnél is odafigyeltek, hogy színben passzoljon a géphez. A stucni állítható szögű, hogy be tudd állítani a neked megfelelő üléspozíciót.

2016-os_Csepel_urban_onroad_ujdonsagok 4

Háromféle felszereltségi szint lesz a Shimano TX-től Aceráig, árban pedig 104 900-tól 219 900-ig, tehát szerencsére itt sem a legolcsóbbak szeretnének lenni, hanem inkább rendes bicókat kínálnak.

A nőkről sem felejtkeztek el, lesznek szép csajos modellek, így akár párban is „treksönözhettek” 🙂

2016-os_Csepel_urban_onroad_ujdonsagok 4

A cikkben szereplő Traction-ön kívül megújul az agyváltós városi Spring család, a hajlított mono vázas Signo, illetve az összecsukható Camping…izé…Mini is. Ezekkel leghamarabb jövő év elején találkozhatsz. A Csepel Urban&Onroad bringákat pedig keresd a www.csepelbike.com oldalon.

Hozzászólások

Írd ide a hozzászólásod:

Leave a reply

Kerékpár magazin - Bikemag.hu - Hírek, tesztek, versenyek
Logo